Ik zie een rit online komen vanuit Sint-Martens-Latem het eerste wat mij opvalt is de auto: een Audi RS6. Onmiddellijk zet ik mij kandidaat als driver, niet omdat het dicht bij huis maar vooral voor de wagen. Een familiewagen met een 4.0 liter V8 twin-turbo die maar liefst 600 pk produceert. Een comfortabele wagen die in 3,6 seconden van 0 – 100 gaat maar waar je ook op je gemak 120 km/h kan cruisen. Kortweg: het gouden evenwicht, the best of both worlds, Fast forward tot de dag van de rit. Ik kom toe bij mijn klant, een jonge kerel van eind de 20 begin de 30. Hij overhandigt mij de sleutels, ik start de rit en zo vertrekken we richting Antwerpen. Onderweg naar daar beginnen we te spreken over vanalles en nog wat: de auto, zijn werk, mijn studies etc… We komen toe aan het restaurant ‘De Vogelenzang’ en mijn klant nodigt mij mee naar binnen. Aangenaam verrast bedank ik mijn klant voor de uitnodiging en stappen we samen naar binnen. Daar ontmoet ik zijn vrienden, stuk voor stuk aangename mensen. En er volgde nog een heel aangename verrassing: ik werd mee uitgenodigd voor naar de match te gaan kijken. Na een lekkere maaltijd en een koffie vertrekken we vol goesting richting “Den Bosuil”. Op het programma: Antwerpen – OHL. De sfeer zit erin en overal waar je kijkt zie rood. Mensen verplaatsen zich in grote massa richting het stadion. De match begint goed, aan de helft is het 2-0 en de 3 punten lijken binnen. OHL dacht daar anders over… de match eindigt op een magere 2-2. Tijd om naar huis te gaan. In de terugrit wordt er gesproken over de match zoals mannen dat doen na elke match. Terug aangekomen bedank ik mijn klant voor de meest aangename Get Driven rit tot op heden en vertrek ik richting thuis. Wat een dag!