Een week na mijn driverstest en mezelf als privéchauffeur aan te beiden op elke mogelijke rit die online komt heb ik mijn eerste rit vast. Een klant uit Gent met een BMW X5, dicht bij huis en een deftige wagen. Vol enthousiasme maak ik me klaar: ik boen mijn schoenen, haal mijn pak uit zij hoes, ik strijk mijn hemd en leg mijn Get Driven das klaar. Voor ik vertrek richting mijn klant vraag ik mijn mama of ik er goed uitzie en vraag mijn papa of mijn das goed geknoopt is. Vol enthousiasme vertrek ik richting mijn klant. Hoe dichter ik kom, hoe nerveuzer ik word. Ik bel aan en een jong koppel ontvangt mij heel vriendelijk, ze overhandigen mij de sleutels en samen vertrekken we richting de auto. Onderweg naar hun bestemming gaan ze een gesprek aan met mij. Onmiddellijk ben ik op mijn gemak en verdwijnt de stress. Eenmaal toegekomen wens ik mijn klanten een aangename namiddag en zet ik mij comfortabel in de auto, haal mijn laptop boven en begin te werken voor school. Ruime tijd gaat voorbij en mijn klant komt terug naar de auto en vraagt of ik iets moet hebben om te drinken. Ik vraag vriendelijk een cola en 2’ later staat mijn klant er terug met een cola. Een 2-tal uur gaat voorbij en mijn klant komt zeggen dat de rit waarschijnlijk zal uitlopen en vraagt of ik geen andere verplichtingen heb. Ik zeg dat ik niks gepland heb en gerust wat later kan werken. Zo gezegd, zo gedaan. Later op de avond word ik zelfs uitgenodigd om mee binnen iets te gaan drinken. Kort daarna vertrek ik samen met de klant terug naar huis. Ik parkeer de auto, geef de klant zijn sleutels terug en laat hem aftekenen. Ze bedanken me voor de goede service en wensen me een veilige rit terug naar huis.